» » » XVII TARPTAUTINIS MENŲ FESTIVALIS „STAČIATIKIŲ KALĖDOS LIETUVOJE“
Informacija prie naujienos
  • Peržiūrėta: 833
  • Autorius: Yulia
  • Data: 22-12-2020, 13:30
22-12-2020, 13:30

XVII TARPTAUTINIS MENŲ FESTIVALIS „STAČIATIKIŲ KALĖDOS LIETUVOJE“

Kategorija: Informacija, Projektai, Kultūrų dialogas, Kalėdinis fastivalis

Jau septynioliktą kartą savo klausytojus artėjančių Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų proga pasveikino tarptautinis menų festivalis "Stačiatikių Kalėdos Lietuvoje". Kviečiame pasiklausyti festivalio dalyvio, talentingo jaunosios kartos pianisto Valentino Malinino koncerto Šv. Kotrynos bažnyčioje įrašo.
Trečią kartą dalyvaujantis festivalyje "Stačiatikių Kalėdos Lietuvoje", Lietuvos klausytojų pripažinimo Valentin Malinin sulaukė jau po pirmojo savo pasirodymo. Pianistas baigė Centrinės muzikos mokyklos prie Maskvos konservatorijos M. Marčenko fortepijono klasę. Jaunasis muzikantas koncertavo garsiausiose Rusijos koncertų salėse: Maskvos P. Čaikovskio valstybinės konservatorijos Didžiojoje, Mažojoje, Rachmaninovo, Tarptautinių Maskvos muzikos namų, Maskvos P. Čaikovskio, Marijos teatro, „Zariadjie” ir kitose. Valentin yra Rusijos ir tarptautinių pianistų konkursų bei festivalių laureatas (Ferruccio Busoni, 2019 m. Italija; III tarptautinio V. Krainevo pianistų konkurso Grand Prix nugalėtojas ir daugelio kitų). Muzikantas taip pat sėkmingai derina atlikėjo ir kompozitoriaus veiklą, yra kūrinių fortepijonui ir kameriniam orkestrui, kurie pelnė publikos pripažinimą, autorius.
Programa:
ROBERT SCHUMANN – Simfoniniai etiudai fortepijonui op. 13
ALEKSANDR SKRIABIN - Fantazija h-moll op. 28
ALEKSANDR SKRIABIN - Sonata Nr. 4 Fis-dur, op. 30


Gerbiamas lankytojau, Jus lankotes svetainėje kaip neužregistruotas lankytojas. Mes rekomenduojame Jums užsiregistruoti arba prisijungti prie savo paskyros

Naujienų archyvas

Март 2024 (2)
Январь 2024 (4)
Декабрь 2023 (3)
Ноябрь 2023 (2)
Октябрь 2023 (1)
Сентябрь 2023 (14)
^